Hove Trilek

Hove Trilek er en uformell og morsom triatlonkonkurranse for de yngste (6-12 år), som arrangeres lørdag 8. juni 2024. Deltakerne svømmer, sykler og løper inne på Hoveodden, tett på skiftesonen for de voksne.

Påmelding

Det koster ikke noe å delta, men vi krever at barna blir påmeldt i forkant slik at vi best mulig kan forberede konkurransen. Husk å melde barna på i riktig aldersklasse.

Startkontingenter

Hove Trilek (6 - 10 år og 11 - 12 år): Gratis

Program (tentativt)

Start registrering kl 1330.

Første start kl 1430 (6-10 år), neste start er kl 15 (11-12 år)

Løyper

Løypene og distansene er tilpasset deltakernes alder. Vi anbefaler at barna kan svømme, men det er tillatt med bruk av armringer. Svømming vil foregå nær land og i trygge omgivelser, med voksne tilstede langsmed hele løypa.

Barn deltar i tre klasser:

* Mikro-Tri: 5 - 7 år; inntil 25 m svøm, 950 m sykkel (1 runde), 400 m løp (1 runde)

* Mini-Tri: 8 - 10 år; inntil 50 m svøm, 1900 m sykkel (2 runder), 800 m løp (2 runder)

* Barne-Tri: 11 - 12 år;  inntil 100 m svøm, 3850 m sykkel (3 runder), 1200 m løp (3 runder)

Utstyr

Det er ikke krav til type sykkel, men alle deltakerne må ha godkjent sykkelhjelm og ha velfungerende bremser for å kunne delta. Det sykles på sti og litt asfalt. Løpinga foregår fortrinnsvis på asfalt og sti.

Premiering

Alle deltakerne som fullfører vil bli premiert.

Gjenglemt

Gjenglemt utstyr vil bli oppbevart av stevneledelsen i inntil én uke etter konkurransen.