Siste frist for påmelding

Fredag 28. august stenger vi påmeldinga til årets Hove Tri.

På grunn av hensynet til smittevern stenger vi påmeldinga til Hove Tri 2020 tidligere enn vi har gjort foregående år. Dette gjør vi for å ha kontroll over antall deltakere og sørge for at disse blir godt nok informert før de ankommer Hove.

Fristen er satt til fredag 28. august kl. 23.59.

Etter at påmeldinga er stengt, vil vi sende ut praktisk informasjon vedrørende regelverk og lokale korona-råd, i samarbeid med arrangementsveilederen fra Norges Triatlonforbund (NTF).

Vi vil også gjennomføre racebrief virtuelt. Dette foregår ved at deltakerne får tilsendt informasjonen på e-post, istedet for det tradisjonelle informasjonsmøtet. (NB: NM Elite, NM junior og SuperSprint er unntatt.)

Hvis alle leser gjennom den tilsendte informasjonen, og følger de rådene som blir gitt, vil vi kunne gjennomføre et forsvarlig arrangement på Hove lørdag 5. september, noe som er i alles interesse.

De siste dagene før start vil vi også "vaske" NM-listene i samarbeid med NTF. Alle NM-deltakerne MÅ nemlig være tilknyttet en klubb som er registrert i NTF. Deltakerne må ha kjøpt helårslisens. Og de må stille i klubbdrakt (eller nøytral drakt) på konkurransedagen. Deltakere som ikke oppfyller disse kriteriene, vil bli overført til mosjon (FØR start).

For påmelding:

https://signup.eqtiming.com/?Event=Hovetri_2020

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmeldinga er åpnet