Klart for NM

Endelig er det avgjort at det blir både mosjonsfest og NM på Hove 5. september.

2020 er året hvor alt er annerledes. Coronasmitten har snudd opp ned å idrettsverdenen, også her i Norge. Heldigvis er det meste på bedringens vei. Og nylig bestemte Norges Triatlonforbund at vi kan planlegge med at det kan arrangeres norgesmesterskap (NM) på sprintdistansen.

Det er vi glade for. Vi bestemte oss tidlig for at det er mer moro å være optimister, og vi ønsket derfor ikke å avlyse. Heller ville vi utsette. Og da siktet vi oss raskt inn mot en ny triatlonfest, men denne gangen på høsten, nærmere bestemt 5. september. Og i hvert fall for mosjonistene.

I forrige uke ble det endelig bestemt at det også åpnes for NM på Hove. Bekymringen har lagt i muligheten for å gjennomføre en rettferdig konkurranse for utøvere fra hele landet. Heldigvis har risikoen for smitte i Norge, blitt betydelig redusert i den senere tid, og det har blitt gjennomført en rekke lettelser i smittevernet. Og dermed kan nå planlegge mot dobbel moro på Hove.

NB: Det blir non draft (ikke drafting) under NM i år ihht til NTF's sin smittevern veileder. Bruk av temposykkel er tillatt.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmeldinga er åpnet